VÝZVA

ODMĚNA ZA DOPORUČENÍ NOVÉHO ZAMĚSTNANCE !!!

Víte o někom, kdo se může stát součástí našeho týmu? Za doporučení Vás odměníme!

Kvalitní pracovníci práci nehledají, protože ji často už mají. Případně hledají lepší podmínky nebo přátelštější kolektiv. Pomozte nám oslovit své známé, přátele a kolegy!

AKTUÁLNĚ HLEDÁME:  řidiče/Řidičku autobusu

Zapojte do hledání i své známé a rodinu, sdílejte naši výzvu na Facebooku  a na našich internetových stránkách https://csad-sc.cz/ – zvýšíte tak svou šanci na získání odměny až  10.000 Kč!

PODMÍNKY PRO PŘIZNÁNÍ ODMĚNY

  1. Tohoto programu se může účastnit kdokoliv, kdo by rád doporučil svého kolegu, kamaráda nebo známého.
  2. Aby byla odměna vyplacena v plné výši, musí doporučený zaměstnanec ve firmě setrvat déle než tři měsíce, resp. 6 měsíců (absolvovat zkušební dobu a pokračovat dále jako zaměstnanec). Nárok na odměnu ve výši 2.000 Kč Vám vznikne po skončení zkušební doby a tato částka bude vyplacena ve 4. měsíci trvání zaměstnání. Nárok na zbývající část odměny ve výši 8.000 Kč Vám vznikne po skončení 6 měsíce zaměstnání doporučeného zaměstnance a tato částka bude vyplacena v 7. měsíci trvání zaměstnání. O dobu dočasné pracovní neschopnost zaměstnance se tyto lhůty prodlužují. 
  3. Doporučit kandidáta je možné pouze po jeho předchozím písemném souhlasu.
  4. Odměna bude vyplacena na základě smluvního vztahu s vaší osobou.
  5. Odměny vyplácíme pouze za aktuálně vypsané pozice uvedené na této stránce. Za doporučení vyplácíme až 10.000 Kč dle pravidel uvedených v bodě 2.
  6. Pokud již daného kandidáta v naší databázi máme, budeme vás o tomto faktu neprodleně informovat. Odměna v takovémto případě nemůže být vyplacena.
  7. Vyhrazujeme si právo tento program kdykoliv změnit nebo ukončit. Před ukončením tohoto programu bude odměna vyplacena vždy v případě úspěšného umístění doporučeného kandidáta do společnosti.
  8. Doporučení jednoho kandidáta je rovno pouze jedné příležitosti získat tuto odměnu. Odměnu nelze právně vymáhat.

JAK POSTUPOVAT?

  • Přineste souhlas a životopis kandidáta na personální oddělení a po splnění podmínek pro přiznání odměny tuto získejte. Souhlas a životopis kandidáta a telefonní kontakt na Vás nám můžete zaslat rovněž na email: csadsc@csad-me.cz.

Zasláním životopisu či jiném doporučení automaticky souhlasíte i s podmínkami získání odměny za doporučení.

V Brandýse n./L.-Staré Boleslavi dne 7.10.2021